Van maandag 20-12 t/m donderdag 06-01 organiseert Denktank Breed weer een wensbomenroute, evenals vorig jaar. Daarvoor zoeken zij weer mensen met tuinen/opritten/stoepjes waarop een (kerst)boom/-heg/-struik staat/kan staan, die zij als wensboom mogen inrichten. Belangrijk is dat je boom/heg/struik vanaf de straat gemakkelijk bereikbaar is voor mensen, zodat mensen niet door je tuin hoeven te lopen. Wil je wel meedoen, maar heb je zelf geen boom, dan zorgt Denktank Breed voor de boom en de lichtjes.

Op maandag 20-12 zal er op winkelcentrum Het Fort een speciale opening van de route zijn, informatie volgt nog. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Net als vorig jaar zul je de route weer via je mobiele telefoon op kunnen vragen en volgen.

Hoe meer mensen mee doen, hoe lichter en kleurrijker de wijk in die weken wordt. Als je mee wilt doen, dan ontvangt Denktank Breed graag de volgende informatie:

Naam, adres, doe je mee met een eigen boom + lichtjes of wil je een boom + lichtjes van Denktank Breed (hier zijn geen kosten aan verbonden)?

Als je mee wilt doen horen ze dat graag, uiterlijk vóór 10 december. Je kunt je aanmelden via het sturen van een mail aan mgwro@ziggo.nl of rechtstreeks bij Denktank Breed: denktankbreed@gmail.com