Als het goed is, heeft u (bijna) allemaal een briefkaart in de bus gehad over “Samen Woudhuis”. Samen met de gemeente en Stimenz, onder leiding van de professionals van Eurus, zijn we begonnen met de interviews over het wel en wee in onze wijk. De eerste reacties zijn positief en we hopen jullie binnenkort al over de eerste concrete acties te informeren. Hierbij in ieder geval een aantal foto’s voor een eerste impressie. Mocht er bij je aangebeld worden of word je aangesproken op straat door één van ons, geef dan je mening over je straat, buurt of de hele wijk. Wij willen samen met jullie een impuls geven aan Woudhuis.

He, maar jullie zijn toch ook van de wijk Osseveld? Ja zeker, ook in deze wijk gaan we aan de slag maar dan wordt wat later in de tijd.  Zoals de planning nu is, gaan we daar in juli aan de slag.

Mocht je niet kunnen wachten, bezoek dan onze digitale huiskamer www.samenwoudhuis.nl, en laat daar je ideeën, suggesties, aanvullingen of opmerkingen achter. Wie weet win je een van de prijzen!

Als je dan toch op de site bent, vul dan even de vragenlijst in.