De donkere maanden komen er langzaam weer aan en iedereen is weer meer binnen na de mooie zomermaanden. Voor wie het binnen zitten en wat afwisseling wil, ligt er een mooie uitdaging: de 30-dagen challenge Ontmoeting in Apeldoorn.

Deelnemers aan de challenge krijgen in de maand november om de dag een opdracht via de mail of via de post. In totaal zijn dit 15 opdrachten en/of uitdagingen. Ze gaan over contact leggen met anderen of juist meer in contact met je zelf of over goed voor jezelf zorgen. De opdrachten zijn heel wisselend. Bijvoorbeeld: stuur iemand een kaartje; laat ons weten hoe jij of wij eenzaamheid in Apeldoorn aan zouden kunnen pakken.

Bij elke opdracht maken de deelnemer kans op een leuk prijsje. Om hiervoor in aanmerking te komen deelnemers zien hoe ze de opdracht hebben uitgevoerd. Bijvoorbeeld door middel van een foto, filmpje, tekening, verhaaltje of een andere creatieve manier.   

Ook is er een aan het eind van de challenge een eindprijs die wordt toegekend aan degene die alle 15 opdrachten heeft uitgevoerd en dat op de leukste, mooiste, ontroerendste wijze heeft laten weten.  Deze kunt u opsturen tot 10 december dit is de sluitingsdatum. Daarna wordt de winnaar gepubliceerd op de website van Stimenz en in de mail of per post.  Later aanhaken mag ook, men ontvangt dan alsnog de opdrachten. Iedereen kan meedoen, jong en oud, elke challenge-dag weer.  

Tip: maak het spannender en nodig een bekende uit om mee te doen. Wie 30 dagen een te grote uitdaging vindt, kan ook alleen meedoen met de opdrachten die hem/haar het meeste aanspreken.  

Wie wel van een uitdaging houdt en zich wil opgeven kan dat doen bij Inge van Dalen via i.vandalen@stimenz.nl  of 06 53 17 49 84. Men ontvangt dan vanaf 1 november de opdrachten toegestuurd via de mail of via de post.  

(http://stimenz.nl/actueel/nieuws/doe-mee-met-de-30-dagen-challenge-ontmoeting-in-apeldoorn)