Na anderhalf jaar gedwongen pauze is er afgelopen woensdag en donderdag weer gesport in de gymzalen van Agricolastraat, Kingelbeek en Gentiaanstraat. De Vereniging Zaalsport Apeldoorn wil graag samen sporten en bewegen. En er is weer fijn gesport. Nog niet heel fanatiek, want men moet weer wennen.

Zaalsport Apeldoorn bestaat inmiddels 41 jaar. Het 40ste verenigingsjaar verliep dus zonder zaalsport. Maar nu sport de Vereniging Zaalsport Apeldoorn weer wekelijks in drie verschillende gymzalen, twee in Zevenhuizen en één in Ugchelen. Met trimmen, conditie, volleybal en Zumba. Op de website van de vereniging (www.zaalsportapeldoorn.nl) staat precies wanneer de Vereniging Zaalsport Apeldoorn wat doet. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er wordt gesport in gemoedelijke en ontspannen sfeer. Het accent ligt op bewegen en het op verantwoorde wijze gebruiken van allerlei spieren die je makkelijk vergeet als je je normale dagelijkse dingen doet. De contributie die de leden betalen is laag. Als de Vereniging Zaalsport Apeldoorn de zaalhuur en trainers kan betalen, dan zijn ze tevreden.

Kom gewoon een keer meedoen. Dat mag twee keer vrijblijvend. Je kunt dan even ervaren hoe het is om bij de vereniging te sporten. En je zult merken dat bewegen goed voor je is. En hopelijk verloopt dit jaar normaal. Vereniging Zaalsport Apeldoorn doet in elk geval zijn best om Corona buiten de deur te houden.

Vereniging Zaalsport Apeldoorn, www.zaalsportapeldoorn.nl