Ter informatie: dit bericht is ons gemaild namens ons contact bij RWS, waarvoor onze dank!

Beste lezer,

Rijkswaterstaat gaat flink aan de slag op de A50. In het weekend van 4 maart start de eerste fase van het groot onderhoud aan de A50, tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg, in de richting van Arnhem. Vanaf het weekend van 4 maart is dit deel van de A50 vijf achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Omdat deze afsluitingen effect hebben op de bereikbaarheid van de regio, stuur ik u deze e-mail.

De bereikbaarheid van uw organisatie staat gedurende deze afsluitingen mogelijk onder druk. Uw bezoekers, klanten, medewerkers en/of leveranciers zullen er wellicht langer over doen om bij u te komen. Ervaring leert dat als weggebruikers dit van tevoren weten en er rekening mee (kunnen) houden, de hinder zo beperkt mogelijk blijft. Daarom wil ik u vroegtijdig informeren.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem in de weekenden van 4-7 maart, 11-14 maart, 18-21 maart, 25-28 maart en 1-4 april tussen vrijdagavond 20.00 en maandagochtend 05.30 uur.

Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de A1, de A30 en de A12. De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten.

Bijgevoegd treft u een kaartje van de afsluiting en de omleiding aan. Voor meer informatie over deze en andere onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat Oost-Nederland kunt u onze website raadplegen (www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl). U bent uiteraard vrij om deze informatie op uw website en andere communicatiemiddelen te plaatsen. U kunt ook eventueel het onderstaande twitterbericht van Rijkswaterstaat retweeten.

Vervolg groot onderhoud aan de A50 de komende periode

De volgende fase van het groot onderhoud A50 vindt plaats vanaf vrijdag 5 augustus tot en met 22 augustus, dan is de A50 16 dagen volledig afgesloten tussen de knooppunten Waterberg en Beekbergen in de richting van Apeldoorn.

In het najaar volgen in september en oktober 4 weekendafsluitingen van de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg in de richting Arnhem.