Koffieochtend Steun na Partnerverlies op dinsdag 9 augustus

Fietstocht voor Apeldoornse Mantelzorgers op woensdag 10 augustus.

Dinsdag 9 augustus

Koffieochtend Steun na Partnerverlies

Speciaal voor mensen die hun partner zijn verloren organiseert de Kap iedere tweede dinsdag van de maand een koffieochtend. Contact met lotgenoten geeft steun, herkenning en erkenning. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig. Op dinsdag 9 augustus heten ervaringsdeskundige gastvrouwen je vanaf 10:00 uur van harte welkom bij de Kap aan de Regentesselaan 2-B in Apeldoorn. Kom gerust langs!! Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hetty van Veen via mail: h.veen@dekap.nl of telefonisch: 055 529 55 20.

Woensdag 10 augustus

Ontspannen fietstocht voor Apeldoornse mantelzorgers

Samen fietsen is gezond. Niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. En het is ook nog eens gezellig. Vandaar dat de fietsclub voor Apeldoornse mantelzorgers woensdag 10 augustus weer in het zadel klimt voor een mooie route in de omgeving. De deelnemers vertrekken om 10:00 uur vanaf het kantoor van de Kap aan de Regentesselaan 2-B, nadat ze eerst gezamenlijk een kopje koffie hebben gedronken.

Tijdens een ontspannen fietstocht genieten de deelnemers van de natuur terwijl ze ondertussen een beetje kletsen en ervaringen uitwisselen. Rond 14:00 uur zijn ze weer terug bij de Kap. Ben je mantelzorger en heb je zin om (gratis) mee te fietsen? Dat kan! Meld je aan bij Bianca Zwolsman via 055 529 55 20 of mail naar b.zwolsman@dekap.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Jos Diender

PR & Communicatie