Ben jij of ken jij die ene speciale persoon die zich vrijwillig inzet voor onze wijk Osseveld-Woudhuis? Iemand die belangeloos anderen helpt, bijvoorbeeld door het doen van de dagelijkse boodschappen voor iemand, opletten bij het overblijven op school, helpen schoonmaken, de tuin schoffelen, koken, zwerfafval opruimen of een handje helpen bij de sportclub… Wij komen graag met jou of diegene in contact, want op maandag 7 december vieren we de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een dag om deze bijzondere mensen eens wat extra aandacht te geven en te verwennen.

Datum:

7 december 2020

Meld je snel aan!

Zet jezelf of een andere vrijwilliger in het zonnetje!

  • Meld jezelf of een andere vrijwilliger aan via onderstaand formulier

  • Wij zorgen dat de vrijwilliger een leuke attentie ontvangt op 7 december

Nationale Vrijwilligersdag Osseveld-Woudhuis

Vrijwilliger aanmelden om in het zonnetje te zetten

Beschikbaar om thuis iets leuks te ontvangen op maandag 7 december tussen:

Bij geen beschikbaarheid of wanneer de bestuursleden het niet redden in één dag, dan op dinsdag 8 december tussen:

We gebruiken de gegevens om contact op te nemen of te informeren over de Dag van de Vrijwilliger 2020. De gegevens worden bewaard voor uitnodigingen voor een eventuele volgende editie. We geven de gegevens niet door aan anderen en we gebruiken deze niet zomaar voor een andere nieuwsbrief. Op verzoek verwijderen we de gegevens.

Zo gezellig was het afgelopen jaar….

Foto’s: Marian Krook-Lievestro
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.